Şeminee pe lemne ieftine şi construcţie modele

Cauti modele de seminee pe lemne ieftine? Ai nevoie de un mester pentru constructie seminee moderne sau rustice pe lemne? 0723 265 503.

Modele seminee: in functie de preferinta pentru focar semineu, mesterii nostri va pot construi seminee moderne sau seminee rustice, clasice personalizate sau sobe tip semineu cu serpentina, si puteti alege din modelele deja construite si pentru alti clienti. Am colaborat cu succes in trecut in toata Romania, construind seminee in Sibiu, Cluj, am realizat la comanda seminee in Brasov, Iasi Timisoara, Oradea, si in Bucuresti.

Constructie seminee si preturi: pentru a cere detalii despre ceea ce presupune realizarea unui semineu si montaj, si un pret estimativ in cazul in care va intrebati cat costa, cea mai buna solutie este sa vorbiti cu un mester care va poate da detalii exacte. Sunati la numarul 0723 265 503.

Exista mai multe tipuri de seminee: seminee pe lemne(cele mai alese), seminee pe gaze, seminee electrice sau seminee pe bioetanol. Semineele pot fi un element decorativ minunat pentru o locuinta, pot deveni un element decorativ principal si sunt destul de accesibile.

Specialistii nostri iti pot construi atat seminee cu focar, precum si seminee deschise cu focar din caramida sau seminee pe colt cu tot cu cosul de fum, folosind materiale de calitate, pentru a avea astfel garantia unui lucru durabil. Semineele se confectioneaza de regula din piatra in combinatie cu marmura sau caramida. Semineele cu focar din fonta sau din otel sunt o solutie buna si sigura pentru un semineu, mai ales ca va asigura si caldura in casa, nu sunt doar folosite ca si decoratiuni.

Executăm lucrări doar în Ilfov și București